Webshop eigenaar

Wat wij voor jou kunnen doen:

  • Verpakken en verzenden
  • Logistiek & warehousing
  • Webshop
  • Porti
  • Projectmanagement

Het verzenden van producten bij ons uitbesteden? Graag! Wij hebben er plezier in.

Retailer

Laat jouw bedrijf of dienst opvallen door middel van een persoonlijke mailing.

Wij verzorgen jouw drukwerk en denken mee om de reclameboodschap zo opvallend en pakkend mogelijk te maken.

We kunnen zelfs het sealen en verzenden voor je regelen tegen zeer aantrekkelijke portotarieven!

Drukkerij

Wanneer jouw klant de wens heeft om zijn of haar drukwerk te laten verzenden of verspreiden dan kunnen wij daarin meedenken en ontzorgen.

Ook bij een volle planning binnen je bedrijf, een kleine extra printklus of voor wat betreft aantrekkelijk gesprijsd POS materiaal kunnen we jou van dienst zijn.

Reclamebureau

Als reclamebureau ben je natuurlijk veelal bezig met het bedenken van een fantastisch concept voor jouw klant. Maar wat als er door de klant wordt gevraagd om naast het ontwerp ook de realisatie te regelen? 

Wij zijn goed in printmanagement en hebben veel ervaring op het gebied van directmail, fulfilment en distributie. Daarom is KlaverOmega dé partner om mee samen te werken in de realisatie van jouw project.

B2c producent

Jij wilt jouw klanten op een pakkende manier bereiken met jouw unieke product. Dat wat je verkoopt moet zo aantrekkelijk mogelijk overkomen op de doelgroep.
Jouw unieke product verdient een
unieke presentatie.

Met onze ervaring kunnen wij adviseren over welke manieren er allemaal zijn om de juiste groep voor je te bereiken.

Franchise organisatie

Voor alle vestigingen van jouw franchise dezelfde uitingen en materialen gebruiken? Zonder zorgen voor een nieuw te openen vestiging dezelfde huisstijl en eventueel winkelaankleding bestellen?

Wij regelen de complete bestelling. Alles wordt op tijd geleverd bij de winkel met het nodige advies voor het gebruik van alle items.

Op zoek naar maatwerk?
Wij denken met je mee

onze werkwijze

1. Wens bespreken

We maken kennis onder het genot van een kop koffie of thee en bespreken wat je voor ogen hebt. We kunnen natuurlijk ook naar jou toe komen.

2. Meedenken en adviseren

Misschien zijn er dingen waar je niet aan hebt gedacht. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen we jou op een goede manier adviseren.

3. Mooi eindresultaat leveren

Je wordt op de hoogte gehouden over het productieproces en de leverdatum. Zo ben je van alles op de hoogte en weet je precies waar je aan toe bent!

Start met het uitbesteden van jouw verzending