Mailingen versturen

Een creatieve, opvallende mailing wordt opgepakt, opengemaakt en gelezen. Het is algemeen bekend dat jouw website daardoor meer bezoekers trekt en uiteindelijk meer omzet oplevert.

Gepersonaliseerde print

Een persoonlijke mailing maakt altijd meer indruk. Of je nou alleen gepersonaliseerde data wilt verwerken of ook nog een persoonlijk beeldmerk wilt invoegen, KlaverOmega draait er de hand niet voor om.

Postverzending

KlaverOmega biedt verschillende oplossingen voor verzending en beheren van drukwerk. Mailingen worden geadresseerd, geseald en aangeboden aan onze postpartners PostNL, Sandd en DHL.

Portokosten

Portokosten bepalen een groot gedeelte van de je totale budget. KlaverOmega kan een flinke besparing realiseren op de portokosten omdat wij exact weten welke verspreider het best past bij jouw verzending.

AVG

Door middel van een veilig systeem met beveiligde inlog ben je er altijd van verzekerd dat jouw gegevens en die van je klant nooit in verkeerde handen zullen komen en dat privacy gewaarborgd blijft.

Maatwerk nodig?

Kunnen we meedenken en je de zorg uit handen nemen? Dit doen we graag en zijn er goed in!
Neem snel contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

onze werkwijze

1. Wens bespreken

We maken kennis onder het genot van een kop koffie of thee en bespreken wat je voor ogen hebt. We kunnen natuurlijk ook naar jou toe komen.

2. Meedenken en adviseren

Misschien zijn er dingen waar je niet aan hebt gedacht. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen we jou op een goede manier adviseren.

3. Mooi eindresultaat leveren

Je wordt op de hoogte gehouden over het productieproces en de leverdatum. Zo ben je van alles op de hoogte en weet je precies waar je aan toe bent!

Start met het uitbesteden van jouw verzending