Handwerk

Omdat het bij sommige opdrachten nodig is extra controle uit te voeren en er dus ogen en handen aan te pas moeten komen hebben wij zeer vaardige medewerkers die erg secuur te werk gaan.

Ompakken/Verpakken/Inpakken

Handmatig of automatisch inpakken, wij zijn van alle markten thuis. Verpakken in folie, envelop, doos en boekverpakking. Sealen, krimpen en ompakken, geen enkel probleem.

Retourafhandeling

We maken het je graag zo gemakkelijk mogelijk. Wanneer jouw klant niet tevreden is met het bestelde product zorgen we voor een nette en vriendelijke afhandeling zodat de klant de volgende keer weer bij jou zal bestellen.

Kerstpakketten

In de al zo drukke en hectische periode van feestdagen ook nog eens moeten denken aan het inpakken van kerstpakketten voor jouw personeel en relaties? Wij kunnen dit voor je doen. Met onze jarenlange ervaring hebben wij het zo voor elkaar!

Pakketverzending

Wij bieden verschillende oplossingen voor verzending en beheren van drukwerk. Mailingen worden geadresseerd, geseald en aangeboden aan onze postpartners PostNL, Sandd en DHL. Jij bespaart omdat wij efficiënt versturen.

Opslag/Voorraadbeheer

Wij zijn gespecialiseerd in het afwikkelen van jouw bestelproces, van voorraadbeheer tot verpakken en verzenden. En alles daar tussenin! Volledig op maat en creatief afgewerkt.

onze werkwijze

1. Wens bespreken

We maken kennis onder het genot van een kop koffie of thee en bespreken wat je voor ogen hebt. We kunnen natuurlijk ook naar jou toe komen.

2. Meedenken en adviseren

Misschien zijn er dingen waar je niet aan hebt gedacht. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen we jou op een goede manier adviseren.

3. Mooi eindresultaat leveren

Je wordt op de hoogte gehouden over het productieproces en de leverdatum. Zo ben je van alles op de hoogte en weet je precies waar je aan toe bent!

Start met het uitbesteden van jouw verzending