MOOIe, strakke BROCHURES
voor van Vliet

We hebben de mooie assortimentsboeken mogen maken voor Van Vliet. En om dan ook nog zo'n mooie recensie te krijgen maakt je trots en verlegen tegelijkertijd!

"De samenwerking met KlaverOmega is altijd heel transparant, dat werkt prettig. Ze weten precies wat we willen, proberen de beste prijs voor ons te maken en denken op een fijne manier met ons mee door o.a. eerlijk advies te geven.
Het resultaat is tot nu toe elke keer boven verwachting, prachtige (hoogwaardige) brochures welke ook nog eens snel en netjes geleverd worden. Dat is in deze tijd van “schaarste” en lange levertijden echt uitzonderlijk!"

Taartdoos op maat voor sweetvibes

We hebben prachtige taartdozen mogen maken voor Sweet Vibes Bakery. De oude dozen waren te laag voor de prachtige taarten die Sweet Vibes maakt en waren ook nog niet voorzien van hun eigen huisstijl. We hebben een nieuw, op maat gemaakte vorm gemaakt, strak gestanst en geplakt. Een compleet plaatje dus waar Sweet Vibes de mooie taart-creaties veilig in kan vervoeren.

onze werkwijze

1. Wens bespreken

We maken kennis onder het genot van een kop koffie of thee en bespreken wat je voor ogen hebt. We kunnen natuurlijk ook naar jou toe komen.

2. Meedenken en adviseren

Misschien zijn er dingen waar je niet aan hebt gedacht. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen we jou op een goede manier adviseren.

3. Mooi eindresultaat leveren

Je wordt op de hoogte gehouden over het productieproces en de leverdatum. Zo ben je van alles op de hoogte en weet je precies waar je aan toe bent!

start met het uitbesteden 
van jouw verzending