Onze meerwaarde

Je bespaart tijd en geld op druk- en printwerk. Door onze uitgebreide kennis op het gebied van leveranciers en materialen kunnen we snel schakelen en aan veel van jouw wensen voldoen.

Drukwerk verzorgen

Een opvallende manier om producten of diensten onder de aandacht te brengen.
Wij bieden je een oplossing waarbij de ontvanger eerder de tijd neemt om de boodschap te lezen.

Daarnaast begeleiden wij het drukproces en zorgen wij ervoor dat de drukopdracht gedrukt wordt bij een gecertificeerde drukkerij.

Drukken en verspreiden

Bij KlaverOmega bieden we jou een ideaal alles-in-een-pakket! We verzorgen het drukwerk en kunnen er rechtstreeks voor zorgen dat jouw flyer, folder of brochure zoveel mogelijk mensen in een keer bereikt.

Volledige ontzorging dus!

Advies

Wij kunnen je volledig adviseren over vormgeving/DTP, materiaalkeuze, druktechniek en zelfs nabewerking. Bij KlaverOmega hebben we alle kennis in huis.

POS-Materiaal

Om de verkoop van producten nog meer te ondersteunen is POS materiaal niet meer weg te denken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan posters, banners, creatieve vloerstickers of displays. Ook hierin mogelijkheden te over!

verpakkingen en displays

Taartdozen, kartonnen patatbakjes, sushiboxen, baliedisplays, noem maar op. Ook hier kunnen we jou mee ontzorgen. Als er iets speciaal op maat gemaakt moet worden voor een specifiek product kan dat ook bij KlaverOmega.

onze werkwijze

1. Wens bespreken

We maken kennis onder het genot van een kop koffie of thee en bespreken wat je voor ogen hebt. We kunnen natuurlijk ook naar jou toe komen.

2. Meedenken en adviseren

Misschien zijn er dingen waar je niet aan hebt gedacht. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen we jou op een goede manier adviseren.

3. Mooi eindresultaat leveren

Je wordt op de hoogte gehouden over het productieproces en de leverdatum. Zo ben je van alles op de hoogte en weet je precies waar je aan toe bent!

start met het uitbesteden 
van jouw verzending